Klipp ihop egna filmer och spara dem

Ashampoo Burning Studio 18

Brännarprogram med många funktioner för musik, bilder och video.

av Torben R. Simonsen #Program appar spel #Ashampoo
9.5

Detta är inte bara ett brännarprogram. Tvärtom är det ett helt paket med funktioner för att spara musik, bilder och filmer på kreativa sätt. Det går förstås att bränna i alla möjliga format samt att kopiera och ta backup av filer. Det är en viktig grund och det fungerar riktigt bra tack vare de inbyggda instruktionerna.

Det som gör Ashampoo Burning Studio 18 speciellt är alla funktioner för att redigera film och skapa bildspel med bakgrundsmusik och proffsiga övergångar mellan bilderna. Självklart kan det färdiga resultatet brännas direkt på en dvd eller sparas på hårddisken.

Menyerna är överskådliga och på det stora hela är programmets uppbyggnad intuitiv och fullt funktionsduglig även för den som inte har bränt cd- eller dvd-skivor tidigare.

En ny funktion för musik är att det går att skapa musiksamlingar som är anpassade efter den bilstereo man har och spara dem på en cd eller ett usb-minne. Programmet innehåller mallar för en lång rad bilstereomodeller, så att filerna sparas i ett format som stereon klarar.

Har du lust att arbeta kreativt med bilder, musik och videoklipp är Burning Studio 18 ett utmärkt program att börja med.

Ashampoo Burning Studio 18 köps direkt från Ashampoo


+ Omfångsrikt
+ Bra hjälpmenyer
Ganska dyrt

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Omfattande brännarprogram med kreativa funktioner för att arbeta med bilder, musik och video.

Specifikationer

Märke
Ashampoo
Funktioner
Bränna optiska skivor, videoredigering, bildspel, musiksamlingar
Format
cd, dvd, Blu-ray
Operativsystem
Windows
Språk
Svenska