Test av Trust Omni Plus Metal

Trust Omni Plus Metal

En powerbank med mycket hög kapacitet på 20 000 milliamperetimmar.

av Morten Skeldal Østergaard #Portabelt batteri #Trust
8.8

Batteriet i en modern smartmobil är ofta på runt 4 000 milliamperetimmar. Det innebär att det inte räcker särskilt långt med en powerbank (eller resebatteri som det ­heter på svenska) på ett par tusen milliamperetimmar för att ladda upp telefonen när det behövs.

Trust Omni Plus är en powerbank på hela 20 000 milliamperetimmar. Det räcker till för att ladda mobilen full fem gånger eller för att ladda mobilen och en surfplatta, dessutom samtidigt.

Omni Plus känns gedigen med sitt chassi i aluminium. Den är ungefär lika stor som två mobiltelefoner staplade på varandra, men den ­väger nästan ett halvt kilo.

Det finns inga specialfunktioner eller onödigheter på Omni Plus. Det är laddning som gäller utan krusiduller. Powerbanken laddas via usb c- eller micro-usb-portarna. Usb c-porten fungerar även åt andra hållet. Smart! Det följer med kablar för micro-usb och usb c.

När en stor telefon eller surfplatta ska laddas är det välkommet om det går undan. Omni Plus ger hela 15 watt via usb c-porten och 18 watt via den vanliga usb-porten. Den sistnämnda stöder även snabbladdning (QC 3.0), en funktion som finns i exempelvis nyare Android-­telefoner.

tt aber är tyngden som gör ­batteriet svårt att ta med överallt.


+ Hög kapacitet
+ Gedigen
Tung

Läs mer om Trust Omni Plus Metal


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En powerbank med mycket hög kapacitet. Gediget byggd med chassi i aluminium.

Specifikationer

Märke
Trust
Kapacitet
20.000 mAh
Anslutning
Usb c (in/ut), usb (ut), micro-usb (in/ut))
Mått
15.2 x 7.4 x 2.2 cm
Vikt
494 gram