TP-Link TL-PBG3350 Vivid Series 3350mAh Ultra Compact Power Bank

Praktiskt, snyggt och litet backupbatteri.

av Henning Dadkhah Rasmussen #Portabelt batteri #TP-Link
8.0

Det verkar som om snart sagt varenda elektroniktillverkare numera spottar ur sig backupbatterier, även kallade powerbanks. TP-Link, som är mest kända för sina nätverksprodukter, vill inte vara sämre de. Nu släpper de sin variant av ett backupbatteri som används för att ladda exempelvis en mobiltelefon när strömmen börjar tryta.

TL-PBG3350 är ett litet elegant reservbatteri med en praktisk gummiyta som gör det lätt att greppa i väskan. Det är inte större än ett läppstift och därmed enkelt att alltid ha med. Att det är litet innebär dock att kapaciteten är begränsad till 3350 milliamperetimmar, vilket räcker till lite drygt en laddning av en iPhone 7. Batteriet räcker inte för att ladda upp exempelvis en Galaxy S7 eftersom batteriet i den är på 3600 milliamperetimmar.

För 230 kronor är dock kapaciteten rimlig. TP-Links batteri är snyggt och det är litet nog för att inte kännas bökigt att ha med.

Strömstyrkan är goda 1,5 ampere. Det är lite mer än vad en usb-port i datorn ger, men mindre än de två ampere som moderna telefonladdare klarar.

TP-Link TL-PBG3350 finns att köpa här via Prisjakt.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ett utmärkt extrabatteri att ha med när mobilen behöver laddas under resan,

Specifikationer

Märke
TP-Link
Kapacitet
3350 mAh
Anslutning
Uusb, MicroUSB
Mått
2,7 x 2,7 x 9,25 cm
Vikt
73 gram
Övrigt
Batteriet kommer från LG