Test av TP-Link TL-PB10400

TP-Link TL-PB10400

En ganska klumpig powerbank från TP-link med inbyggd minificklampa.

av #Portabelt batteri #TP-Link
7.0

TP-Link förknippar vi kanske i första hand med routrar och andra nätverksprodukter, men företaget gör mycket annat – exempelvis portabla batterier.

TL-PB10400 är ett sådant och bakom det tämligen hopplösa namnet döljer det sig ett knubbigt portabelt batteri på 10 400 milliamperetimmar. Det är modernt designat i vit plast med rundande kanter och ett turkosfärgat lock. De är kortare än andra portabla batterier, vilket gör det bredare och därmed lite knöligare att få ner i en väska eller ficka.

I locket finns det två usb-uttag på en respektive två ampere för att ladda upp mobila enheter. Själva batteriet laddas upp via en microUSB-port på ena långsidan. Kapaciteten räcker för att ladda upp en genomsnittlig mobiltelefon tre gånger.

En liten finess är den inbyggda ficklampan, som i praktiken består av en liten vit led-lampa. Ljusflödet är begränsat, men visst fungerar den som nödbelysning. Lampan tänds när knappen intill hålls intryckt. Ett tryck på knappen tänder i stället batteriindikatorn med fyra lysdioder som visar hur mycket ström det finns kvar i batteriet.


+ Inbyggd ficklampa
+ Tydlig batteriindikator
Lite klumpig


TP-Link TL-PB10400 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om TP-Link TL-PB10400

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En ganska klumpig powerbank från TP-link med inbyggd minificklampa.

Specifikationer

Märke
TP-Link
Kapacitet
10 400 mAh
Anslutning
2x usb ut (2 + 1 A), 1x microUSB in
Mått
8,9 x 4,3 x 4,3 cm
Vikt
241 g
Övrigt
Batteriindikator