Test av Sandberg Survivor Torch Powerbank

Sandberg Survivor Torch Powerbank, 10400 mAh

Extrabatteri, ficklampa och nödhammare i ett.

av #Portabelt batteri #Sandberg
8.1

PC-tidningen testar ficklampor. Det låter ju som rena snurren. Men även om Sandberg Survivor Torch gör sken av att vara en enkel ficklampa döljer den flera smarta funktioner.

Först och främst är den ett kraftfullt reservbatteri, även kallad powerbank, som används för att ladda upp mobiltelefonen eller pekdatorn. Faktum är att batteriet är så kraftigt att det även kan ladda bärbara datorer.

Batteriet är på 10 400 milliamperetimmar, vilket räcker för att ladda en normalstor mobiltelefon tre gånger. Det håller också i gång lampan i 13 timmar om så behövs. Det finns även en nödblinksfunktion som fungerar i ett dygn med fulladdat batteri.

Under lamphuset döljer det sig en microUSB-port för uppladdning av batteriet samt en usb-port för att ladda andra enheter. Här finns också fyra små lampor som indikerar hur mycket ström det är kvar i batteriet.

Lampan lyser med 200 lumen, vilket är ganska mycket. I andra änden finns det en nödhammare för att krossa bilrutor i nödsituationer samt en krok för att skära av bilbälten. Survivor Torch passar därför perfekt i en bil som nödverktyg om olyckan är framme.

Powerbanken är IP68-certifierad, vilket bland annat innebär att den kan ligga i vatten under en kortare tid.


+ Starkt ljus
+ Vattentät
Nödhammare och bälteskniv


Sandberg Survivor Torch Powerbank finns att köpa direkt från Sandberg

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Sandbergs ficklampa/batteri passar perfekt i bilen för nödsituationer.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kapacitet
10 400 mAh
Anslutning
micro-USB, usb
Mått
22,6 x 4,4 x 4,4 cm
Vikt
315 gram