Du kan oplade dine apparater trådløst ved at lægge dem på det hvide lyn i cirklen.

Sandberg Survivor Powerbank 7in1 72000

Priset är högt i förhållande till batteripaketets kapacitet, men du får också många anslutningsmöjligheter.

av Morten Skeldal Østergaard #Portabelt batteri #Sandberg
9.1

Sandbergs jättestora batteripaket kan hålla mobilen igång i flera veckor, och det kan till och med ladda en surfplatta eller bärbar dator.

Kapaciteten på 72 000 mAh är den största i ett batteripaket som vi har testat, men rent fysiskt är Sandbergs batteripack faktiskt inte så stort som man kan tro. Det är kanske tungt att släpa runt på, men det är trots allt inte helt otympligt.

Det går att ladda praktiskt taget vad som helst med batteripaketet. Det har snabbladdning med QuickCharge för många Android-mobiler och levererar ström till en bärbar dator via strömöverförings-standarden USB-C PD. Om en bärbar dator inte kan laddas via USB-C-porten ingår även ett paket med 12 omvandlare för olika datormärken. För campingturen finns ett 12-voltsuttag som det vi känner igen från cigarettändaren i bilen. Det kan exempelvis användas tillsammans med en kylväska med aktiv kylning.

På batteripaketets ovansida finns det en liten cirkel där du kan lägga utrustning som kan laddas trådlöst. Vi laddade en mobil och det gick inte lika fort som med vår stationära trådlösa laddare, men det fungerade i övrigt som det skulle.

Kom bara ihåg att ladda batteripaketet i god tid innan du ska åka på semester. Vi satte det i ett eluttag i början av en arbetsdag och efter åtta timmar var det inte fulladdat.

Survivor Powerbank 7in1 är ett utmärkt batteripaket, men du måste verkligen ha ett behov den väldigt stora kapaciteten och alla laddningsmöjligheterna, annars blir priset väl högt för att vara vettigt. 

Om du faktiskt inte har ett stort behov alla anslutningar som erbjuds och kapaciteten, kan du spara en hel del pengar genom att köpa batteripaket med mindre kapacitet.


+ Många anslutningar

+ Ström till mobilen i veckor

+ Trådlös laddning

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Priset är högt i förhållande till batteripaketets kapacitet, men du får också många anslutningsmöjligheter.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kapacitet
70.000 mAh
Anslutning
2 x USB-C, 1 x USB-A QuickCharge
Mått
22,8 x 12,5 x 3 cm
Vikt
1275 g