I ena änden finns det en kraftfull ficklampa.

Sandberg Survivor Camper Powerbank 42000

Sandbergs stora powerbank är ett reservbatteri som räcker i flera dagar för att ladda mobiltelefoner och bärbara datorer.

av #Portabelt batteri #Sandberg
8.4

Sandbergs välvuxna powerbank har tillräckligt med kapacitet för att ladda en mobiltelefon fullt ut tio gånger. Det här är första gången som vi testar ett portabelt batteri som har en laddning på hela 42 000 milliamperetimmar. Det låter ju toppen att ha så mycket ström i fickan, men riktigt så enkelt är det nu inte.

CamperPowerbank väger nämligen hela 1,5 kilo och är 21 centi­meter lång. Det är ungefär som att släpa med sig ett fullt mjölkpaket var man går. Dessutom är Sandbergs powerbank så kraftfull att det inte duger med vanlig usb-laddning. Den kräver en egen strömadapter för att laddas upp. Tur då att det följer med en bärrem…

Å andra sidan finns det förstås en rad fördelar att ha med sig ett sådant här jättebatteri. Det räcker inte bara till otaliga uppladdningar av mobiltelefoner, det går att ladda andra enheter också. Förutom de två vanliga usb-portarna på 2,1 ampere för mobiler och surfplattor, finns det en usb c pd-port. Det är en standard som är avsedd för laddning av alla typer av bärbara datorer som laddas via usb c – vilket också är något av en standard i nya bärbara datorer. Dessutom finns det ett cigarrettändaruttag för att driva allt som annars måste kopplas in i bilen.


+ Hög strömkapacitet
+ Många portar
Stor och klumpig
Ruskigt dyr

Läs mer om Sandberg Survivor Camper Powerbank 42000


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Sandbergs stora powerbank är ett reservbatteri som räcker i flera dagar för att ladda mobiltelefoner och bärbara datorer.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kapacitet
42000 mAh
Anslutning
1x Usb c (30W), 2x usb (2,1A), cigarrettändaruttag (12V, 46W)
Vikt
1270 gram