Du kan se,præcis hvor meget strøm, der er tilbage i powerbanken.

Sandberg Powerbank USB-C PD 20W 20000

Sandbergs powerbank är välbyggd och kan ge ström åt flera av dina apparater på samma gång.

av Morten Skeldal Østergaard #Portabelt batteri #Sandberg
8.9

Sandbergs nya stora batteripaket är inkapslad i ett tjockt lager med svart aluminium och hela konstruktionen känns betryggande och solid.

Batteriets 20 000 mAh räcker för att ladda en typisk mobil 4–5 gånger, så det finns gott om ström. Självklart går det även att ladda en surfplatta om du behöver det. Det finns både två vanliga USB-A-portar och två USB-C- portar, så du kan utan problem kan ladda flera apparater samtidigt.

Sandbergs batteripaket uppfyller USB-C PD-standarden som används för att ladda bärbara datorer. Dessvärre är de 20 watt som kan levereras i underkant. Datorn kommer helt enkelt att använda ström snabbare än vad batteripaketet kan ladda den. Om du behöver ett batteripaket som kan hålla liv i en bärbar dator har både Sandberg och flera andra tillverkare produkter som klarar av det.

En cirka 30 centimeter lång USB-A till USB-C-kabel medföljer. Den kan användas för att ladda batteripaketet, och när du sedan ska ladda mobilen med den lagrade strömmen vänder du bara på kabeln så att USB-C-kontakten kan anslutas till mobilen.

I batteripaketets ena hörn sitter en liten skärm som visar den aktuella laddningsnivå i procent, och en liten grön blixtikon som indikerar att laddningen har påbörjats.


+ Stor kapacitet

+ Fyra portar

– Funkar inte till bärbara datorer

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Sandbergs powerbank är välbyggd och kan ge ström åt flera av dina apparater på samma gång.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kapacitet
20.000 mAh
Anslutning
2 x USB-C, 2 x USB-A
Mått
14,4 x 6,7 x 2,65 cm
Vikt
473 gram