Alle sider på nær enderne er dækket af en solid skal af aluminium.

Sandberg Powerbank USB-C PD 100W

Ovanligt användbar powerbank.

av Morten Skeldal Østergaard #Portabelt batteri #Sandberg
9.6

Sandbergs kraftfulla powerbank är ett riktigt seriöst tillbehör för den moderna familjen. Här finns inga specialfunktioner som solceller eller inbyggd ficklampa, detta är ett renodlat batteri för att ladda andra enheter och som dessutom klarar snabbladdning åt båda hållen.

En intressant funktion döljer sig i namnet: USB-C PD. PD står för Power Delivery och innebär att powerbanken är tillräckligt kraftig för att kunna leverera ström till en bärbar dator, om den också stödjer tekniken. Om datorn laddas via usb-c går det att använda datorns laddare för att ladda upp Sandbergs powerbank. Och det går snabbt. Vi provade med strömadaptern från en bärbar pc och på en timme laddades powerbanken upp till 83 procent av full styrka. Det är snabbt, men powerbanken blir också ganska varm under processen. Chassit tycks emellertid vara väl utformat för att leda bort värmen. När laddningen avbryts kyls powerbanken ned ganska snabbt till rumstemperatur.

Det finns en liten skärm på Powerbank USB-C PD 100W som hela tiden visar hur mycket ström det finns kvar i batteriet.

Powerbanken laddas via usb c, medan de enheter som ska laddas upp kan anslutas till antingen en usb c-port eller en vanlig usb a-port. Usb c-porten levererar 88 watt, medan den vanliga usb-porten ger 12 watt. Det är perfekt för en bärbar dator respektive en mobiltelefon eller någon annan lite mindre strömkrävande enhet.


+ Laddar en bärbar dator
+ Snabbladdning åt båda håll
Blir ganska varm

Läs mer om Sandberg Powerbank USB-C PD 100W


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Kraftfull powerbank som laddar både datorer och mobiler. Snabbladdning åt båda hållen.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kapacitet
20000 mAh
Anslutning
Usb c, usb a
Mått
17,5 x 8 x 2 cm
Vikt
546 g
Övrigt
ucb c - usb c-sladd, 50 cm