Sandberg Powerbank 18200 är ett resebatteri med hög kapacitet och tre utgångar.

Sandberg PowerBank 18200

Sandberg Powerbank 18200 är ett resebatteri med hög kapacitet och tre utgångar com ger tillräckligt med ström för att ladda alla mobila enheter.

av Mathias Alsted Lund Flinck #Portabelt batteri #Sandberg
9.0

Nu kan vi lämna alla strömadaptrar hemma på semestern. Sandberg resebatteri PowerBank 18200 kan med en kapacitet på hela 18200 milliamperetimmar leverera ström till en smartmobil i en hel vecka.

Batteriet är stort som en reseguide och det går att ladda tre enheter samtidigt. Eftersom usb-portarna levererar olika strömstyrkor går det att ladda upp en mobil och pekdator samtidigt på ungefär lika lång tid. Det går till exempel bara marginellt långsammare att ladda en iPhone 6S än vad det gör med originalladdaren.Däremot tar det i stort sett en hel dag att ladda PowerBank 18200 fullt.

Fantastisk detalj
Resebatterier är ofta tämligen enkla, de ska ju bara användas för att ladda andra enheter. Men på PowerBank 18200 finns det en liten skärm som visar vilka utgångar som används och hur mycket ström det finns kvar i batteriet. Smart!

Sandberg PowerBank 18200 är kompakt med tanke på kapaciteten. Det är dock synd att det inte går att ladda exempelvis en bärbar dator med tanke på hur kraftfullt detta batteri är.

Fördelar
– Batteriindikator
– Tre utgångar
– Hög kapacitet

Nackdelar
– Kan inte ladda en bärbar pc

PowerBank 18200 finns att köpa direkt från Sandberg.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Utmärkt resebatteri med hög kapacitet och bra skärm.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kapacitet
18200
Anslutning
3x usb
Mått
23x12x4 cm
Vikt
550 gram
Övrigt
Cirka 20 timmars laddning