De 12 sugekopper holder telefonen fast over ladeområdet.

Sandberg Powerbank 10000 Wireless 10W

Trådlös laddare med sugkoppar.

av #Portabelt batteri #Sandberg
7.7

Sandbergs nya powerbank laddar upp mobilen var som helst utan sladdar. Och det fina är att den sitter fast på telefonen.

Batteriet har nämligen tolv små sugkoppar som gör att det kan fästas på vilken plan yta som helst. Laddningen sker trådlöst, vilket är mycket praktiskt. Det tar visserligen längre tid att ladda på detta sätt än med sladd, men det är bekvämare. Det hela fungerar bra, i alla fall så länge de båda enheterna inte skumpar runt för mycket i väskan.

Själva batteriet, eller powerbanken som det heter på nutidssvenska, laddas upp via en micro usb- eller en usb c-port. Det följer med en usb c-kabel på en halvmeter. Batteriet har en kapacitet på 10 000 milliamperetimmar, vilket räcker för att ladda en normalstor mobiltelefon 2,5 – 3 gånger.

För att den trådlösa laddningen ska fungera måste förstås enheten som ska laddas också stödja tekniken. Det är vanligen dyrare mobiltelefoner som klarar den så kallade Qi-standarden för trådlös laddning. Har du en sådan telefon är Sandbergs batteri en smart, om än någon långsam, lösning.


+ Sitter fast på telefonen
+ Trådlös laddning
Tung

Läs mer om Sandberg Powerbank 10000 Wireless 10W


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Smart lösning för trådlös laddning av mobilen. Sugkopparna fungerar, men laddningen sker långsamt.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kapacitet
10000 mAh
Anslutning
In: Micro-usb 5V/2A, usb c
Ut: Usb c, usb
Mått
10 x 6,5 x 2,3 cm
Vikt
400 G
Övrigt
Effekt: 10W