Test av Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000

Ett portabelt batteri som kan ladda både datorer och mobiltelefoner. Hög kapacitet och tåligt.

av #Portabelt batteri #Sandberg
9.8

Tjocka räfflade gummikanter och rejäla lock över varje anslutning. Sandbergs portabla batteri är definitivt en tuff kompis på campingsemestern eller i svampskogen. Den grå ytan innehåller solceller som laddar upp batteriet så fort solen skiner. Detta går dock långsamt. Att ladda upp hela batteriet den vägen skulle ta runt 60 timmar. Via usb är batteriet fulladdat efter cirka åtta timmar.

Kapaciteten är på 24 000 milliamperetimmar. Det är en imponerande siffra som räcker för att ladda upp en normalstor mobiltelefon 7-8 gånger. Det tar ungefär en och en halv timme att fulladda en mobiltelefon med hjälp av batteriet.

Batteriet är damm- och vattentåligt. Det kan alltså användas på sandstranden och det tål att ligga några minuter i vatten. Vi får även en väl fungerande ficklampa. Nu väger powerbanken dryga halvkilot, så den är inget man släpar med sig hur som helst.


+ Tålig
+ Imponerande kapacitet
+ Många anslutningsmöjligheter
+ Bra med solceller


Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 är din bästa vän på campingsemestern eller i segelbåten. Med både ficklampa och solceller har Sandberg tänkt på det mesta.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kapacitet
24000 mAh
Anslutning
1x micro usb in, 1x usb c in/ut, 2x usb ut
Mått
18 x 9 x 3 cm
Vikt
553 gram
Övrigt
IP67-certifierad, solceller, ficklampa, damm-, vatten- och stötsäker