Cirklen viser i fire trin, hvor meget strøm, der er tilbage i powerbanken.

Sandberg All-in1 Laptop Powerbank 24000

Sandbergs väll tilltagna powerbank kan ladda i princip vad som helst - till och med din bärbara dator.

av Morten Skeldal Østergaard #Portabelt batteri #Sandberg
9.0

Det blir inte lätt att hitta en mobil, surfplatta eller bärbar dator som inte kan laddas med det här nya batteripaketet från Sandberg.

Det inbyggda batteriet är på hela 24 000 mAh, vilket räcker för att ladda en vanlig mobil flera gånger under en semester.

Batteripaketet är främst avsett för laddning av bärbara datorer. Det finns både ett par USB-C-utgångar och en gammaldags USB-A-utgång för att ladda olika apparater. I andra änden av kabeln behövs ofta en USB-C-kontakt, men om din bärbara dator  har en egen kontakttyp medföljer även tolv adaptrar som passar för olika datormodeller.

De två USB-C-portarna på batteripaketet kan användas för att ansluta apparater som behöver laddas, men bara en av dem kan användas när själva batteripaketet ska laddas. Därför hade det varit bra om portarnas funktioner varit tydligare markerade än bara svart text med små bokstäver mot en mörk, koksgrå bakgrund.

Som en extra bonus går det även att ladda trådlöst med batteripaketet. Vi placerade en mobil på den lilla laddningsikonen som finns mitt på batteripaketets ovansida, och den började ladda helt automatiskt – till och med utan att vi behövde ta bort det skyddande silikonskyddet som satt från mobilen.


+ Enorm kapacitet

+ Laddar i stort sett allt

– Dålig märkning av portarna

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Sandbergs väll tilltagna powerbank kan ladda i princip vad som helst - till och med din bärbara dator.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kapacitet
24.000 mAh
Anslutning
2 x USB-C, 1 x USB-A
Mått
12,2 x 12,2 x 2,8 cm
Vikt
489 gram