Test av Deltaco PB-816

Deltaco Power Bank PB-816

Deltacos portabla batteri kännetecknas av hög kapacitet och lågt pris.

av #Portabelt batteri #Deltaco
7.8

Deltaco PB-816 är ett enkelt portabelt batteri som kan leverera massor med ström till krävande enheter.

Det tunga och ganska stora batteriet är på hela 20 000 milliamperetimmar, vilket är nog för att ladda upp en mobiltelefon fem-sex gånger. Det går även att ladda upp till tre enheter samtidigt eftersom det finns tre usb-uttag på totalt tre ampere. Det går alltså att ladda både mobilen och en pekdator på samma gång. Eller varför inte en modern pc? PB-816 laddas upp med den micro-usb-kabel som följer med. Visst hade det varit roligare med usb c, men priset förlåter mycket.

Det finns en enda liten specialare, och det är en liten led-lampa vid sidan om usb-portarna. Den är ganska ljussvag, men kan ändå vara till god hjälp för att se ett mörkt nyckelhål eller lysa upp i väskan om du måste leta efter något.

Tack vare fyra kraftigt blå lysdioder är det lätt att se hur mycket ström det finns kvar i batteriet och när det behöver laddas upp.

Deltacos portabla batteri är enkelt utformat och enbart byggt för att vara ett stort reservlager med ström. Gott så. Priset är hur som haver förvånansvärt lågt.


+ Hög kapacitet
+ Billigt
+ Tre laddportar
Micro-usb


Deltaco Power Bank PB-816 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Deltaco Power Bank PB-816

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Kraftfullt portabelt batteri till reapris.

Specifikationer

Märke
Deltaco
Kapacitet
20 000 mAh
Anslutning
MicroUSB in, 3x usb ut
Mått
8 x 16,5 x 2,3 cm
Vikt
447 g