De to kraftige klemmer presses sammen af en fjeder og holder godt fast i din telefon.

Belkin Wireless Charging Vent Mount 10 W

Trådlös mobilladdare för instrumentbrädan.

av #Portabelt batteri #Belkin
7.9

Många använder gärna mobiltelefonen som gps i bilen. Men att sitta och hålla i telefonen medan man kör är inte trafiksäkert, och dessutom dras batteriet ur snabbt när skärmen är på hela tiden.

Belkin Wireless Charging Vent Mount är en kombinerad hållare och trådlös laddare för mobilen. Så fort mobiltelefonen klickas fast i den justerbara hållaren, börjar den laddas automatiskt. För att det ska fungera måste förstås telefonen ha stöd för trådlös laddning. Det är först och främst dyrare telefonmodeller som stödjer trådlös laddning via standarden Qi, som Belkins laddare använder sig av.

Laddningen sker med tio watt, men det går inte särskilt snabbt. Effekten är dock fullt tillräcklig för att hålla i gång telefonen under färden. Det fina är att det hela är så bekvämt och smidigt.

Hållaren är tillverkad av kraftig svart plast som inte ger efter i ­första taget. Det är bra eftersom telefonen sitter på plats mellan två bastanta klämmor. Hållaren monteras enkelt genom att den häktas fast i lamellerna i ventilationsmunstyckena. Vi har provat i två bilar och i båda fallen satt hållaren ordentligt fast.


+ Välbyggd
+ Enkel att montera
Långsam laddning

Läs mer om Belkin Wireless Charging Vent Mount 10W


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Smidig med något långsam trådlös laddning. Bra hållare av kraftig plast.

Specifikationer

Märke
Belkin
Anslutning
Qi
Övrigt
10 watt