Test av Adata D8000L Power Bank

Adata D8000L Power Bank

Extremt hårdfört portabelt batteri med inbyggd ficklampa.

av Christian Slot #Portabelt batteri #ADATA
8.8

Ett vanligt portabelt batteri ger telefonen eller pekdatorn lite extra liv när det inte finns något vägguttag i närheten. Detsamma gäller Adata D8000L som är både kraftfullt och extra tåligt. Det är IP54-klassat, vilket innebär att det är sköljtätt och dammskärmat. Det går alltså inte att bada med det, men börjar det regna är det ingen katastrof.

Skalet av tufft gummi gör batteriet stötsäkert. På baksidan sitter det 18 lysdioder som fungerar som en ficklampa, vilket kan vara praktiskt om man ska ladda telefonen i mörker. Lampan har dessutom fyra lägen, från fast sken till blinkande i olika intervaller, och den kan lysa i 17 timmar om batteriet är fulladdat.

Det finns två usb-utgångar för att ladda två enheter samtidigt. Batteriet levererar 2,1 ampere och det är på 8000 milliamperetimmar. Det räcker för att ladda en genomsnittlig mobiltelefon tre gånger.

Priset varierar en del mellan butikerna, så kontrollera det innan eventuellt köp. Tänk dock på att om du bara är ute efter rå batteristyrka så finns det betydligt kraftfullare batterier till samma pris.


+ Robust
+ Ficklampa
+ Två usb-portar
Ganska dyrt


Adata D8000L finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Adata D8000L

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Camparen som vill vara säker på att telefonen alltid är laddad tar med sig ett portabelt batteri som tål hårt väder. D8000L är då ett givet val. Vill du bara ha ett kraftfull batteri finns det billigare alternativ.

Specifikationer

Märke
ADATA
Kapacitet
8000 mAh
Anslutning
2x usb ut, 1x usb in
Mått
15,4 x 7,5 x 2,33 cm
Vikt
0,27 kg
Övrigt
Integrerad ficklampa, vatten- och dammsäker