Test av övervakningskameran Arlo Q

Netgear Arlo Q

Effektiv övervakning

av Morten Skeldal Østergaard #Övervakningskamera #Netgear
9.0

Arlo Q är en liten övervakningskamera som ansluts till ett trådlöst nätverk. Till skillnad från Netgears utomhuskamera Arlo som är batteridriven är inte Q helt trådlös eftersom den måste anslutas med en sladd till en strömadapter.

Det är enkelt att ställa in kameran och den kan styras från den överskådliga app som finns för Android och iOS. Det är samma app som används för att styra Arlo-kameran, så det är synd att det inte går att styra båda kamerorna samtidigt.

Arlo Q kan ställas in för att starta en inspelning så fort det rör sig något framför linsen eller om den registrerar ett högt ljud. Vi försökte smyga förbi kameran utan att lyckas och den vaknade direkt när vi öppnade en dörr i närheten. Övervakningen fungerar med andra ord precis som den ska.

Allt som spelas in sparas på internet via ett konto hos Netgear. Det är säkert och bra eftersom filmerna finns kvar även om tjuven tar med sig kameran och alla datorer därhemma.

En lite specialare är den inbyggda högtalaren som innebär att man via appen kan prata med den som står framför kameran.

Arlo Q Plus finns att köpa här via Prisjakt.

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Arlo Q är en ovanligt lättanvänd övervakningskamera som fungerar riktigt bra tillsammans med Netgears övriga kameror och som styrs via en app för Android eller iOS.

Specifikationer

Märke
Netgear
Upplösning
1080p
Anslutning
802.11n
Motor
Nej
Övrigt
Mörkerseende, rörelsesensor, ljussensor