Lekfullt övervakningskamera från Netgear.

Netgear Arlo Baby

Netgears Arlo Baby är en bra uppdatering av det klassiska bebislarmet.

av Morten Skeldal Østergaard #Övervakningskamera #Netgear
8.3

Arlo Baby är en liten övervakningskamera i Netgears allt större sortiment av Arlo-produkter. Precis som de övriga kamerorna i serien är det lätt att hålla ett öga på sitt hem när man inte är där. Som namnet antyder finns det en del specialfunktioner i Arlo Baby som gör den extra väl lämpad som bebislarm i barnkammaren med inbyggd kamera.

I en Android- eller iOS-enhet går det att se vad kameran spelar in och den kan ställas in på att meddela när den uppfångar något ljus eller om den detekterar rörelser i rummet.

Installationen där kameran kopplas samman med telefonen är snabbt överstökad. Det krävs några få tryck på skärmen och det behövs inga avancerade kunskaper om nätverk för att lyckas.

Allt som kameran spelar in sparas på en server hos Netgear. Det som krävs är att man skapar ett konto (gratis) hos Netgear. Till kontot kan upp till fem kameror anslutas. Det fina med det är att det fungerar på en gång och framför allt att inspelningarna är i säkert förvar om någonting händer.

Kameran fungerar lika bra i mörker som dagtid och tack vare den inbyggda mikrofonen går det att höra vad som händer i rummet. Bildkvaliteten är bra med en upplösning på upp till 1920×1080 pixel. Det går att dra ner upplösningen för att spara lite på dataförbrukningen i mobilen när man tittar på filmerna.

Det enda negativa med Arlo Baby är priset, som är mer än väl tilltaget. Å andra sidan fungerar kameran lika bra som bebislarm som för övervakning av hemmet. Avgör själv om det är värt 3 000 kronor.


+ Webblagring ingår
+ Bra bildkvalitet
Dyr


Arlo Baby finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Arlo Baby

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En bra liten övervakningskamera för inomhusbruk. Inspelningarna sparas automatiskt på ett internetkonto hos Netgear och det går att se dem och få meddelanden i mobiltelefonen.

Specifikationer

Märke
Netgear
Upplösning
1920 x 1080 pixel
Övrigt
Mörkerinspelning, mikrofon och högtalare