Logitech Logi Circle

Övervakningskamera av hög kvalitet, som är lätt att använda.

av Mikkel Jacobsen #Övervakningskamera #Logitech
9.4

Logi Circle är en alldeles utmärkt övervakningskamera från Logitech. Den är lätt att installera och enkel att hantera.

När den är ansluten till det trådlösa nätverket går det att logga in i kameran från den tillhörande appen i mobilen och se vad kameran visar oavsett var i världen man befinner sig. Det går att spela upp tidigare klipp från dagen och att spela in video eller ta stillbilder via appen. Allt kopplas ihop via en hemsida hos Logitech, en tjänst som är gratis. Bildkvaliteten är bra och bilderna är skarpa. Det går att zooma in och ut genom att knipa eller dra isär fingrarna på mobilskärmen.

När kameran känner av rörelser kan den skicka meddelande till mobilen, så att du kan ta en titt via appen vad det är som händer. Kameran fungerar lika bra i mörker, en funktion som kan aktiveras eller stängas av via appen. Det finns tre videokvaliteter att välja mellan, främst för att anpassa kameran efter hastigheten i nätverket. Hög bildkvalitet kräver snabba nätverk och tvärtom.

Tack vare det inbyggda batteriet är det bara att ta med sig kameran och ställa den där den behövs tillfälligt. Batteriet räcker i tolv timmar och laddas lätt i den laddhållare som ingår.

Logi Circle finns att köpa här via Prisjakt


+ Elegant
+ Hög bildkvalitet
+ Lättanvänd app
+ Lång batteritid

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Logi Circle håller sedvanlig hög kvalitet från Logitech. En smidig och elegant övervakningskamera som även är batteridriven.

Specifikationer

Märke
Logitech
Upplösning
360, 720p, 1080p
Anslutning
Usb, 802.11n