Der medfølger en arm til at hænge Arlo Go op med.

Arlo Go

Batteridriven övervakningskamera för utomhusbruk.

av Morten Skeldal Østergaard #Övervakningskamera #Arlo
8.8

Hårdvarutillverkare använder ofta benämningen trådlös lite slarvigt även om en produkt faktiskt behöver en strömsladd, och då per definition inte är trådlös. I fallet Arlo Go är det emellertid frågan om en övervakningskamera som verkligen är trådlös.

Arlo Go får all ström från ett inbyggt batteri och det som spelas in skickas via mobilnätet till Arlos servrar tack vare det simkort som måste sitta i kameran.

Kameran styrs med en app i mobilen. Det är enkelt att aktivera eller stänga av kameraövervakningen på distans och att se det som kameran fångar. Kameran reagerar på rörelser och det som spelas in skickas direkt till Arlo. Det innebär att filmerna finns kvar även om en tjuv tar med sig själva kameran.

Det kostar ingenting att spara filmerna hos Arlo, men det krävs ett mobilt dataabonnemang för kameran, vilket förstås medför en extrautgift beroende på vilket abonnemang som används.

Kameran är formad som en kub, så den är enkel att placera var som helst. Det följer med ett väggfäste som skruvas fast i underlaget. Go är IP65-certifierad, vilket gör att den tål att sitta utomhus i temperaturer ner till -4 grader.


+ Lättplaceard
+ Hög byggkvalitet
Dyr

Läs mer om Arlo Go


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Arlo Go är en bra lösning för att övervaka platser som enbart har mobiltäckning.

Specifikationer

Märke
Arlo
Upplösning
1280 x 720 pixel
Anslutning
Mobildata
Motor
Nej