Når du er færdig med at bruge musen, stiller du den bare på pladen, og den trådløse opladning går i gang.

Zagg Pro Mouse

Zagg Pro Mouse är väldigt robust, men dess sidoknappar är inte så enkla att använda.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Zagg
7.7

Den aningen udda musen Zagg Pro Mouse ser nästan ut att vara gjuten i ett stycke plast.

Musen ger intrycket av att vara särskilt robust och företaget bakom lovar också att den tål att tappas. Sånt kan vi självklart inte låta bli att testa, så vi knuffade den över bordskanten och ner på ett hårt linoleumgolv fem gånger. Musen fick inte en skråma, och den fungerade lyckligtvis också utan problem efteråt.

Zagg Pro Mouse är helt symmetrisk, så den kan utan problem användas med både höger och vänster hand. Den är verkligen inte något underverk av ergonomisk design. Vi höll den i ett kloliknande grepp som fungerar bra för tillfälligt bruk, men man blir trött efter ett par timmar med handen i den positionen. 

Det finns två knappar på vardera sida om musen. De är svårare att trycka in än vi någonsin upplevt på en datormus, så knapparna är i stort sett oanvändbara.

Musen fungerar bra även på blanka ytor, och passar bra som reskamrat till en bärbar dator eftersom du inte alltid vet var du kommer att behöva använda musen på resan.

Det är enkelt att ansluta musen via Bluetooth och musen laddas elegant med en egen liten trådlös laddare som du bara parkerar Zagg Pro Mouse på när du inte använder den.


+ Tål att tappas i golvet

+ Symmetrisk

– Helt omöjliga knappar på sidan

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Zagg Pro Mouse är väldigt robust, men dess sidoknappar är inte så enkla att använda.

Specifikationer

Märke
Zagg
Kabel/trådlös
Trådlös
Anslutning
Bluetooth
Antal knappar
7
Vikt
226 g
Sensor
1600 DPI