Regnbuelyset i kanten er mest til pynt

Surefire Buzzard Claw

Buzzard Claw skulle vara en utmärkt spelmus till ett bra pris om det inte vore för det eländiga rullhjulet.

av Henrik Ræder Clausen #Mus #SureFire
7.8

Det är nästintill ett fynd att spelmusen Buzzard Claw kan köpas till ett så lågt pris som det här. Musen är mycket exakt med bra knappar och det finns ett utmärkt program för att anpassa den. Ett ovanligt litet rullhjul förstör dock nöjet.

Med tanke på det låga priset finns det mycket positivt att säga om SureFire Buzzard Claw. Den har en välplacerad omkopplare för att ändra DPI, alltså musens precision. Kabeln är mjuk och bromsar inte rörelser, och musen gick till och med att använda på vårt ganska olämpliga glasbord.

Upplevelsen spolieras dock av ett rullhjul som är trögt och krångligt att använda. Om det bara var trögt hade det inte gjort så mycket, men det är också oregelbundet så att man omväxlande bläddrar för kort och för långt. Det är ett irritationsmoment som inte försvinner.

 Annars är musen och dess sex knappar lätta att använda. Den har en yta som ger ett bra grepp även om man svettas lite extra i stridens hetta. Satt på sin högsta hastighet upplevde vi att muspekaren hoppade, men det kan justeras med det tillhörande programmet. Det går även att ändra knappfunktioner, ljuset och andra inställningar. De sex knapparna kan programmeras, även med tangentkombinationer. Att det bara finns sex knappar, inklusive DPI-omkopplare och rullhjul, sätter dock begränsningar för möjligheterna. Man skulle kunna tro att musens RGB-ljus mest är tänkt som dekoration, men det har en praktisk funktion: När du ändrar musens känslighet visar ljuset i tre sekunder vad du har valt.


+ Bra knappar
+ Bra grepp
– Dåligt mushjul

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Buzzard Claw skulle vara en utmärkt spelmus till ett bra pris om det inte vore för det eländiga rullhjulet.

Specifikationer

Märke
SureFire
Anslutning
USB
Antal knappar
6
Kabellängd
1,8 m
Mått
12,5 x 6,8 x 4,1 cm
Vikt
133 g