SteelSeries Rival 650 Wireless

Bra mus från SteelSeries.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #SteelSeries
9.3

Rival 650 Wireless är musen som har allt. Den är skön att hålla i, knapparna på sidorna är perfekt placerade och det går att ställa in på utseende och vikt efter behov.

I grunden är detta en trådlös mus, men den fungerar även med den usb-kabel som samtidigt laddar upp batteriet. En kvarts laddning ger ungefär tio timmars batteritid, medan ett fullt laddat batteri håll i runt 24 timmar.

Adaptern till usb-porten i datorn är ovanligt stor och den kan definitivt inte sitt på plats i en bärbar dator när man stoppar ner den i en väska. Adaptern sticker ut så långt att den skulle ta skada.

Båda sidorna på musen kan tas loss. Under dem finns det plats för fyra vikter på var sida. Det går alltså att göra musen tyngre, men den kan också balanseras om man tycker det känns viktigt. Det är bara att lägga i fler vikter på den ena sidan.

Alla knappar har perfekt känsla och de är gedigna. Vid tummen finns det som brukligt två knappar för att exempelvis hoppa framåt/bakåt mellan webbsidor i en webbläsare.

Trenden med färgglatt ljus i alla tillbehör fortsätter och Rival 650 Wireless är inget undantag. Med det tillhörande inställningsprogrammen kan ljuset ställs in separat för de oliks zonerna i musen. Det mesta kan skräddarsys till egna ljusspel, men det finns även en rad förprogrammerade ljusinställningar.


+ Skön att hålla i
+ Trådlös + sladd
+ Extra tyngder
Dyr

SteelSeries Rival 650 Wireless finns att köpa här via Prisjakt
Läs mer om SteelSeries Rival 650 Wireless


Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Rival 650 Wireless är en mycket lyckas mus som fungerar såväl med som utan sladd.

Specifikationer

Märke
SteelSeries
Kabel/trådlös
Kabel eller trådlös
Anslutning
Usb, sladd eller adapter
Antal knappar
7
Kabellängd
2 meter
Mått
131 x 62 x 27 mm
Vikt
121-153 gram
Sensor
12 000 CPI