Sandberg Xterminator Mouse

Sandberg Xterminator är en bra basmus som duger till det mesta.

av #Mus #Sandberg
8.0

Många är de företag som försöker överträffa sig själva när det släpper nya möss. De är överlastade med funktioner som kanske är kul till en början men som ofta snart blir tröttsamma.

Sandberg Exterminator Mouse hör inte till den kategorin. Det är däremot en gedigen, välkonstruerad och bra mus som inte försöker vara något annat än just en mus. Värt att notera i sammanhanget är att den bara passar högerhänta.

Ovansidan är klädd i ett gummiliknande material som ger att stadigt grepp om musen. Båda musknapparna har rätt sorts klickkänsla, medan mushjulet rullar lite för lätt. Det får dock godkänt. Samma sak gäller de tre knappar på vänster sida. De är lagom stora och lätta att nå, men de kunde gärna ha fått en något mer uppruggad yta för att kännas lite bättre av fingertopparna.

På undersidan sitter det en liten knapp för att stänga av ljuset. Det är ett smidigt sätt att lösa ett problem som andra tillverkare löser med krångliga program.

Exterminator Mouse är känsligt och har under testperioden fungerat perfekt. Den gör det den ska utan att krångla och den fungerar utmärkt till allt som vi har provat den, från spel till bildbehandling.


+ Känslig
+ Behaglig att hålla i
Glatta sidoknappar


HyperX Fury S XL finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om HyperX Fury S XL

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Marknaden svämmar över av dyra datortillbehör som är anpassade för spel. Vill du också prova utan att det kostar för mycket är Sandberg Xterminator ett bra val.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Kabel/trådlös
Kabel
Anslutning
Usb
Antal knappar
7
Kabellängd
1,8 meter
Vikt
140 gram
Sensor
Upp till 10 000 dpi