Musens brede bagende er et godt hvilested for håndfladen.

Roccat Kone Pro Air

Roccat Kone Pro Air är en enastående trådlös mus, men den kostar också därefter.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Roccat
9.0

Du får ta på spenderbyxorna, men då får du också en bra trådlös mus i Roccat Kone Pro Air.

Det är en välväxt mus som ligger fint i en medelstor hand. Roccat har lagt ner lite extra arbete på ergonomin, och musen har en mycket behaglig form med utrymme för tummen på vänster sida.

Bakdelen är ganska bred, och handen vilar naturligt på musen så att du kan arbeta med den i timmar utan att bli trött i handleden.De optiska kontakterna i knapparna fungerar bra, men den distinkta belysningen inifrån de två primära knapparna kanske är lite överflödig för vanliga användare.

Det är enkelt att nå musens alla knappar. Det enda problemet vi hade med dem var den inbyggda knappen i mushjulet som aktiverades för lätt, så vi oavsiktligt råkade trycka på den ett par gånger.

Du väljer själv om du vill använda den medföljande USB-mottagaren eller Bluetooth för att ansluta musen till datorn. Båda delarna fungerade problemfritt under de två veckor vi använde musen.

Du laddar Pro Air genom att ansluta en USB-C-kabel till uttaget i ”nosen”, och du kan använda musen medan den laddas. Sedan kan den fungera trådlöst i över en vecka innan den måste laddas igen.


+ Bra ergonomi

+ Kvalitetsknappar

– Mycket högt pris

– Överkänslig knapp i mushjulet

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Roccat Kone Pro Air är en enastående trådlös mus, men den kostar också därefter.

Specifikationer

Märke
Roccat
Kabel/trådlös
Trådlös
Anslutning
USB
Antal knappar
5
Kabellängd
2 meter
Mått
12,5 x 7,2 x 4 cm
Vikt
75 gram
Sensor
19.000 DPI