Musen er flot belyst indefra i tre lyszoner.

Roccat Burst Pro Air

Roccat Burst Pro Air är en lätt mus med hela tre anslutningsmöjligheter till datorn.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Roccat
8.1

Det finns förvånansvärt många funktioner intryckta i lättvikts-musen Roccat Burst Pro Air.

Den kan användas både med och utan kabel, och om du väljer att använda den trådlöst kan du välja mellan Bluetooth och musens egen adapter för USB-porten på datorn. Oavsett hur du använder Burst Pro Air är det en utmärkt medelstor mus som med lite god vilja kan användas med både höger och vänster hand. Musen är nämligen symmetrisk, men det sitter bara tumknappar på vänster sida.

Burst Pro Airs vänstra knapp är betydligt enklare att trycka ner än den högra, och den högra ger ett mycket högre klick när du trycker på den. Kvalitetskontrollen verkar ha missat en aning, i alla fall med vårt testexemplar.

På toppen sitter en rektangulär tryckknapp som ändrar musens precision mellan fem förinställda nivåer. Precis som musens andra knappar är den lätt att nå, och den är praktisk att ha vid pekfingret om du ska göra något detaljarbete i exempelvis ett bildbehandlings- program eller ändra upplösning när du spelar datorspel.

Musen laddas genom att ansluta en USB-kabel till musens ”nos”. Det är smart att musen kan användas medan den laddas, så att du inte behöver ta en oväntad paus om den plötsligt får slut på ström.


+ Väldigt lätt

+ Kan användas med eller utan kabel

– Skillnader mellan knapparna

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Roccat Burst Pro Air är en lätt mus med hela tre anslutningsmöjligheter till datorn.

Specifikationer

Märke
Roccat
Antal knappar
6
Kabellängd
1,8 m
Mått
12 x 5,8 x 3,87
Vikt
82 g
Sensor
16.000 DPI