Razer Viper V2 Pro fås i sort eller hvid.

Razer Viper V2 Pro

Razer Viper V2 Pro är en kvalitetsmus och du bestämmer själv om du vill använda den med eller utan kabel.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
9.3

Razer Viper V2 Pro fungerar som en datormus där man har tänkt på allt.

Den här eleganta musen kan användas med både en lång och kraftig tygklädd kabel och trådlöst med hjälp av en liten USB-adapter. Själva musen väger bara 58 gram. Den är i samma viktklass som de superlätta mössen, där den bakre delen har perforerats för att hålla vikten nere. Vi vet inte hur Razer har trollat ner vikten så mycket och samtidigt bevarat ett utseende som en vanlig mus, men de har i alla fall lyckats. Musens knappar är ovanligt exakta. Du får en tydlig känsla av när knappen är helt nedtryckt och det finns ingen risk att oavsiktligt trycka på musknappen bara för att du låter pekfingret vila på den en kort stund. 

Däremot finns det inte något stort urval av knappar. Förutom de två primära knapparna och hjulet sitter det bara två knappar vid tummen på sidan. Knappen för att reglera musens precision sitter i botten istället för en lite mer praktisk placering framför mushjulet. Det är tveklöst onödigt krångligt att ständigt behöva vända på musen om man är typen som ofta behöver byta precision.

Sensorn som läser av underlaget är känslig på ett positivt sätt, och den fungerade bra på både en tygmusmatta, en matt glasskiva och ett slätt skrivbord i trä.


+ Kan användas trådlöst och med kabel

+ Bra knappar

+ Mycket exakt

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Razer Viper V2 Pro är en kvalitetsmus och du bestämmer själv om du vill använda den med eller utan kabel.

Specifikationer

Märke
Razer
Anslutning
USB
Antal knappar
5
Kabellängd
1,8 m
Mått
12,7 x 5,8 x 3,8 cm
Vikt
58 g
Sensor
30.000 DPI