Siderne af musen har gummibelægning for at give et bedre greb.

Razer Viper Ultimate

Viper Ultimate är en fantastisk tådlös mus som du kan använda timmar i sträck utan att bli trött i handen.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
9.7

Razer Viper Ultimate är en trådlös datormus i toppklass. Den har inte en massa avancerade funktioner, men det den kan gör den alldeles utmärkt. Vi har testat många lätta möss, men det är ovanligt att en trådlös mus bara väger 74 gram när det måste finnas plats för batteriet.

Musen passar bra för en genomsnittlig manshand, och knapparna på sidorna sitter så att de är lätta att nå med tummen oberoende av vilken hand du använder. Formen är symmetrisk och knapparna placerade på samma sätt på båda sidor, vilekt är goda nyheter för alla vänsterhänta användare: De kan använda musen på samma sätt som högerhänta.

Razer Viper Ultimate har en låg profil så att handen vilar mer på bordet än på musen. Det ger mindre belastning på handleden och vi kunde arbeta med musen i timmar utan att bli trötta i lederna. Knapparna är dessutom mycket lättryckta. Det kan vara ett problem om handen vilar tungt på musen, men tack vare den låga profilen är det precis lagom.

Den trådlösa musen kopplas ihop med datorn med hjälp av en liten adapter som placeras i en USB-port. Den kan också gömmas i ett hålrum under musen om du behöver ta med dig musen.

Laddningen sker genom att placera Razer Viper Ultimate i den medföljande laddstationen. Det är enkelt att sätta musen i laddaren, så vi vande oss vid att göra det efter varje arbetsdag. Skulle du glömma det är det inte något stort problem, musen klarar upp till 70 timmar mellan laddningarna.


+ Väldigt lätt

+ Låg profil

+ Kan användas med båda händer

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Viper Ultimate är en fantastisk tådlös mus som du kan använda timmar i sträck utan att bli trött i handen.

Specifikationer

Märke
Razer
Kabel/trådlös
Trådløs
Anslutning
USB-adapter
Antal knappar
8
Mått
12,7 x 5,8 x 3,8 cm
Vikt
74 gram
Sensor
20.000 DPI