Gummilisten langs siden giver et bedre greb om musen.

Razer Mamba Elite

Det är svårt att föreställa sig att någon skulle kunna bli besviken på Razer Mamba Elite.

av #Mus #Razer
9.0

Razer Mamba Elite är en mus som passar alla.

Här finns i vikter för att ändra vikten eller extra plastbitar för att ändra formen eller lägga till knappar. I stället får vi en genomarbetad och mycket trevlig mus som är skön att hålla i och som har rikligt med knappar för alla tänkbara ändamål i Windows.

Knapparna sitter precis där de ska och det är bara de två små knapparna intill rullhjulet som kräver att handens position ändras när de ska tryckas in. De knapparna används för i praktiken ändra hur snabbt pekaren rör sig på skärmen.

På sidorna i nederkant är musen klädd med gummi för att ge ett fast grepp. Lägg sedan till att musens överdel är gjord av matt, lite grov, plast, så får vi en mus som ligger stadigt i handen.

På var sida finns det smala plaststrimmor som tillsammans med rullhjulet kan lysa i all världens färger. I det tillhörande programmet Razer Synapse kan ljuset ställas in för att exempelvis imitera färgerna på bildskärmen.

Det är praktiskt att kunna ändra pekarhastigheten, inte bara i spel utan även i det vardagliga arbetet. Vid exempelvis bildbehandling kan det vara bra med högre precision. Likaså kan en lägre pekarhastighet göra det lättare att träffa rätt på små ikoner i Windows.

Trots att Mamba Elite är lätt är den välbyggd. Den rör sig fjäderlätt över alla typer av ytor och precisionen är alltid hög.


+ Perfekt form
+ Välplacerade knappar
+ Hög precision
+ Avancerade ljusinställningar

Läs mer om Razer Mamba Elite


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Razer Mamba Elite är musen som passar till allt. Den är komfortabel, har många funktioner och ljuset i den kan ställas in precis som man vill.

Specifikationer

Märke
Razer
Kabel/trådlös
Kabel
Anslutning
Usb
Antal knappar
9
Kabellängd
2,1 meter
Mått
125 x 70 X 43 mm
Vikt
96 gram
Sensor
Optisk