Musen er symmetrisk, så den passer til begge hænder

Razer Abyssus Essential

Basal spelmus med tre knappar.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
8.0

Razer Abyssus Essential ser ut som den typen av enkel mus som följer med i paketet när man köper en ny dator. Det tar dock bara ett par minuter innan man inser att Abyssus är betydligt bättre än så.

Abyssus är tillverkad av kraftig svart plast och den är likformigt utformad för att fungera lika bra i höger som vänster hand. Den är allmänt sett skön att arbeta med under lång tid, mycket tack vare den klassiskt mjuka formen. Den har bara de två vanliga knapparna samt ett rullhjul.

Det enda spektakulära är att Abyssus har ljus på undersidan och i logotypen på ovansidan. Ljuset kan ställas in med Razers program Synapse, som även används till andra av företagets produkter, till exempel tangentbord. Programmet kan även synkronisera ljuset med musik, det som visas på skärmen eller med ljuset från tangentbordet. Synapse kan även styra Philips smarta lampor Hue.

Behöver du byta ut en billig mus av låg kvalitet till någon som håller måttet utan att vara överlastad med knappar och funktioner? Då är Abyssus ett bra val.


+ För höger- och vänsterhänta
+ Välbyggd
Bara tre knappar

Läs mer om Razer Abyssus Essential


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En bra basmus som fungerar lika bra i vardagen som till spel.

Specifikationer

Märke
Razer
Kabel/trådlös
Kabel
Anslutning
Usb
Antal knappar
3
Kabellängd
2 m
Mått
115 x 63 x 37 mm
Vikt
78 gram
Sensor
7200 cpi