En lille indikator på siden viser hvilken af tre mulige Bluetooth-enheder, musen er koblet til.

Rapoo MT550

Smidig mus till en bärbar dator.

av #Mus #Rapoo
8.2

Rapoo MT550 är byggd för att vara enkel att ta med i datorväskan. Det är en liten trådlös mus som är ovanligt skön att hålla i.

Den är lite kortare än normalstora möss, men lika hög och lika bred. Det gör MT550 till ett ovanligt trevligt arbetsredskap till datorn och den är ett mycket bra alternativ till musplattan i en bärbar dator.

Använder du rullhjulet mycket finns det risk för att handen tröttnar. Hjulet sitter nämligen en aning för långt in mot handen, vilket ger en lite avig vinkel för pekfingret. Det är något av en vanesak, men lite skumt känns det.

MT550 kan anslutas till datorn via Bluetooth, men även trådlöst till den lilla usb-adapter som följer med. Båda sätten fungerar lika bra, men det är enklast att använda usb-adaptern. Musen fungerar så fort den ansluts till datorn och det behövs ingen speciell programvara.

Usb-adaptern är så liten att den kan sitta på plats i usb-porten när datorn packas ner. Det finns även plats för att förvara den under batterilocket på musens undersida. De behövs två AA-batterier vilka Rapoo lovar räcker för att hålla i gång musen under ett år.


+ God ergonomi
+ Bluetooth + usb
Avigt placerat rullhjul

Läs mer om Rapoo MT550


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En bra resemus till en bärbar dator. Fungerar med både Bluetooth och usb.

Specifikationer

Märke
Rapoo
Kabel/trådlös
Trådlös
Anslutning
Usb, Bluetooth
Antal knappar
6
Sensor
1600 DPI