Tyk elle tynd? Tung eller let? Du bestemmer.

Mountain Makalu Max

Du bestämmer form och vikt på Makalu Max, och du väljer också om musen ska vara trådlös eller använda sladd.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Mountain
9.3

Makalu Max-musen kan anpassas så att den verkligen passar dina händer och preferenser. Musens sidor hålls på plats av magneter och kan enkelt tas bort och ersättas med en bredare version som följer med i lådan. Den breda versionen har en hylla där du kan vila tummen när du arbetar.

Om du behöver utföra precisionsarbete som bildbehandling eller om du vill spela, kan de smala sidorna vara ett bättre alternativ. Det tar bara några sekunder att byta sidorna, så det är inget problem att göra det ofta.

Tre metallringar medföljer också musen. Genom att skjuta dem på plats i en fördjupning under musen kan du finjustera dess vikt. Vi föredrog att göra musen så lätt som möjligt, så vi lade tillbaka alla ringarna i lådan, men det är trevligt att kunna välja.

Vi har testat möss tidigare där det har gått att justera form och vikt, men de har sett ut som experiment som rymt från ett galen professors labb. Oavsett hur du väljer att sätta ihop Makalu Max ser den ut och känns som en vanlig datormus.

Det går dessutom att välja mellan olika anslutningar. Du kan använda antingen en kabel eller en liten USB-adapter för trådlös anslutning – båda medföljer och musen ansluts direkt. Om du vill ändra musens ljusstyrka eller upplösning går det att göra i Mountain’s lättanvända Windows-inställningsprogram.


+ Formen kan enkelt ändras

+ Du väljer vikten själv

+ Bra konfigurationsprogram

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Du bestämmer form och vikt på Makalu Max, och du väljer också om musen ska vara trådlös eller använda sladd.

Specifikationer

Märke
Mountain
Kabel/trådlös
Wireless / USB
Anslutning
USB-adapter / kabel
Antal knappar
6
Kabellängd
2 m
Mått
12,6 x 7,1 x 4,3 cm
Vikt
109 - 126 g
Sensor
19.000 DPI