Du kan både ændre musens bredde og længde ved at flytte rundt på eller udskifte dele.

Mad Catz R.A.T. Pro X3 Supreme Edition

Den speciella musen kan byggas om så att den passar dig bättre, men det är svårt att göra den helt perfekt.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Mad Catz
7.6

Mad Catz R.A.T. Pro X3 ser mer ut som en hög slumpmässigt monterade delar än en datormus. Det märkliga utseendet beror på att den är byggd för att anpassas efter användarens behov. Den levereras i en jättelåda med en stor samling olika delar.

Du kan själv byta ut många av delarna på musens över- och undersida, och det första som vi bytte ut var musens bakände. Det finns två extra att välja mellan, men även med den lägsta av dem hamnade musens bakände så högt att vi inte kunde vila handen på ett behagligt sätt.

Resten av R.A.T. Pro X3 ligger dock bekvämt i handen. De två primära knapparna är välbalanserade, så de är ett nöje att klicka med. Det sitter även bra knappar på musens vänstra sida, men den bakre av dem är svår att nå med tummen. På ovansidan är det möjligt att styra musens precision i flera steg genom att trycka på en knapp och därmed växla mellan olika upplösning.

Mad Catz R.A.T. Pro X3 är generellt sett en trevlig bekantskap. Den luftiga designen ser till att handen inte blir svettig, och den extremt släta undersidan får musen att nästan sväva över underlaget. Det går att styra musens funktioner med Mad Catz utmärkta Windows-program. Här kan du till exempel tilldela de olika knapparna nya funktioner.


+ Kan byggas om

+ Bra knappar

– Kunde vara mer ergonomisk

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Den speciella musen kan byggas om så att den passar dig bättre, men det är svårt att göra den helt perfekt.

Specifikationer

Märke
Mad Catz
Anslutning
USB
Antal knappar
7
Kabellängd
1,8 m
Mått
115 x 87 x 38 cm
Vikt
105 g
Sensor
16000 DPI