Musen fås i tre sprælske farvekombinationer.

Logitech Pop Mouse

Logitech Pop Mouse är mest avsedd för personer som bryr sig mer om piffiga färger än ergonomi och användbarhet.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
5.4

Vi ville så gärna älska Logitechs Pop Mouse med dess charmiga stil och glada färger, men det är tyvärr en mus som det är svårt att gilla.

Den trådlösa musen kopplas till datorn via Bluetooth. Om du redan har ett tangentbord från Logitech som använder en speciell Logi Bolt-adapter i en av datorns USB-­portar går det att koppla samman musen med den. Det går att koppla ihop Pop Mouse med totalt tre datorer, mobiler eller surfplattor, och växla mellan dem med hjälp av en liten knapp under musen.

Musens framände är lägre än bakänden, och det bästa sättet att hålla musen är i ett klogrepp där du inte vilar hela handen på musen. Det är inte speciellt bekvämt och man vill inte gärna använda
musen under en längre tid.

Knapparna är nästan ljudlösa och det är dessutom svårt att känna när de är nedtryckta. Det gör musen olämplig för precisionsarbete där man behöver trycka och hålla ner musknappen för att flytta runt innehåll på skärmen.

Framför rullhjulet sitter en liten knapp som i grunden öppnar en meny, så att du kan infoga en humöremoji i den text du arbetar med. Som tur är går det att ändra funktionen till något som passar dig bättre.


+ Fräscha färger

– Dåliga knappar

– Dålig ergonomi

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Logitech Pop Mouse är mest avsedd för personer som bryr sig mer om piffiga färger än ergonomi och användbarhet.

Specifikationer

Märke
Logitech
Kabel/trådlös
Trådlös
Antal knappar
3
Mått
10,5 x 5,9 x 3,5 cm
Vikt
82 g
Sensor
4.000 DPI