Musen har en usædvanlig stor hylde at hvile tommelfingeren på.

Logitech MX Master 3S

MX Master 3S ligger bra i handen, och det speciella mushjulet gör kontorsarbete lite enklare.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
9.4

MX Master 3S är en fantastisk mus för vanligt kontorsarbete vid datorn, men kanske inte lika mycket för spel.

Det känns helt naturligt att lägga handen på den, och fingrarna hittar automatiskt sina platser. Det är som att ta på sig en gammal handske. Det finns en liten hylla som fungerar som en viloplats för tummen, så att den slipper kana över underlaget när du använder musen.

Knapparna och de två hjulen sitter bra placerade för fingrarna. Vi var lite skeptiska till tumhjulet, men det fungerar utmärkt för att bläddra i sidled på exempelvis ett brett kalkylblad. Det primära mushjulet är en historia för sig: Vi har stött på tekniken bakom mushjulet tidigare i andra Logitech-möss, och i MX Master 3S fungerar det fortfarande felfritt. Det kan fås att spinna loss med ett snabbt svep med fingret, så att du snabbt kan komma till botten av en mycket lång hemsida eller ett Word-dokument som består av många sidor.

Musen fungerade bra på flera olika underlag, men är mest exakt på en musmatta eller annat jämnt underlag. Då kunde vi styra muspekaren med millimeterexakta rörelser.

Logitech MX Master 3S fungerar trådlöst med både Bluetooth och den medföljande adaptern för en USB-port på datorn. Det är dock inte en mus som passar speciellt bra att ta med i datorväskan eftersom det inte finns något hålrum i musen för transport av USB-adaptern, plus att själva musen är förhållandevis stor.


+ Enastående kontorsmus

+ Utmärkt mushjul

+ Ligger skönt i handen

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

MX Master 3S ligger bra i handen, och det speciella mushjulet gör kontorsarbete lite enklare.

Specifikationer

Märke
Logitech
Kabel/trådlös
Trådlös
Anslutning
Bluetoth/USB-adapter
Antal knappar
7
Mått
12,49 x 8,43 x 5,1 cm
Vikt
141 g
Sensor
8000 DPI