Knappen på toppen skifter hastighed på musemarkøren, når du skal lave præcisionsarbejde.

Logitech G203 Lightsync

Bra och billig mus.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
7.9

G203 Lightsync är Logitechs billigaste spelmus med uppdaterad ljusteknik och ett pris som får en att baxna. För under 400 kronor är det inget snack om att G203 är ett briljant litet styrdon.

Detta är en sladdansluten mus som fungerar så fort den kopplas in till en usb-port i datorn. Den går att använda på blanka ytor och pekarens hastighet över skärmen ställs enkelt in med en knapp på ovansidan.

Till en början är det ett problem att de två stora knapparna registrerar klick så fort vi bara lägger fingrarna på dem. Efter lite träning har vi dock vant oss vid att knapparna är så känsliga. Omvänt är rullhjulet ovanligt trögt och det krävs lite extra kraft för att rulla fram genom långa webb­sidor.

G203 är symmetriskt utformad och passar därför lika bra i höger som i vänster hand. Det är bara de två tumknapparna på sidan som vid vänsterhandsbruk blir lillfingersknappar.

Eftersom G203 är anpassad för att användas för spel innehåller den förstås färgglatt ljus. Logotypen och en linje längs musens midja kan lysa i vilken färg som helst.

Den som behöver en bra och skön mus till datorn utan att det kostar en förmögenhet behöver inte leta längre. G203 är värd varenda krona och mer därtill.


+ Bra sensor
+ Rätt pris
Trögt mushjul

Läs mer om Logitech G203 Lightsync


Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Logitechs mus är både bra och billig. Den känns betydligt bättre an vad prislappen anger.

Specifikationer

Märke
Logitech
Kabel/trådlös
Kabel
Anslutning
Usb
Antal knappar
6
Kabellängd
2,1 m
Mått
11,7 x 6,2 x 3,8 cm
Vikt
85 g
Sensor
8 000 dpi