HyperX Pulsefire Surge

En gedigen och rättfram mus. Det går inte att anpassa vikten och det finns bara de mest grundläggande knapparna. Behöver du inte några specialfinesser är HyperX Pulsefire Surge värd en titt.

av #Mus #HyperX
7.8

HyperX Pulsefire Surge är en klassisk och välbyggd mus för datorspelare och för alla andra som vill ha en pålitlig mus med hög precision till arbetet med datorn.

Formgivningen överraskar inte. Vi får en svart mus som väger runt hektot. Till vänster finns det framåt-/bakåtknappar och nedanför mushjulet finns det en knapp för att i praktiken ändra pekarens hastighet. Via drivrutinerna går det att ställa in ljuset i musen.

Knapparna på sidan är bra placerade och lagom stora. De är dock ganska glatta, vilket leder till att fingerspetsen kan halka av dem.

Ett stort problem
Det finns dock ett problem med vårt testexemplar: Mellanrummet mellan höger och vänster musknapp är så litet att det är lätt hänt att klicka på båda knapparna samtidigt. Vi har inte upplevt vid normal användning, men det är inte svårt att åstadkomma det om man försöker.

HyperX känner till problemet och kommer därför att släppa en reviderad version av Pulsefire Surge någon gång i sommar. Den som redan har köpt den här musen kan byta till den omgjorda utgåvan via HyperX hemsida.

Bilderna visar tydligt hur mellanrummet mellan tangenterna har ändrats i den reviderade versionen av musen.

Med en korrigerad Pulsefire på skrivbordet får man en pålitlig mus med hög precision som passar utmärkt till såväl spel som mer vardagligt datorbruk.

Den som har stora händer bör dock testa Pulsefire först, den är inte särskilt stor.


+ Gedigen mus
+ Känslig
Tätt mellan knapparna


HyperX Pulsefire Surge finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om HyperX Pulsefire Surge

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En bra mus som passar till det mesta. Hög precision och god ergonomi. Men vänta tills den uppdaterade versionen kommer.

Specifikationer

Märke
HyperX
Kabel/trådlös
Kabel
Anslutning
USB
Antal knappar
6
Kabellängd
1,8 m
Mått
120 x 40 x 62 mm
Vikt
100
Sensor
Optisk, 16 000 dpi