Test av HyperX Pulsefire FPS Pro

HyperX Pulsefire FPS Pro

En bra mus från HyperX.

av #Mus #HyperX
7.7

HyperX är en avdelning av amerikanska Kingston, som för de flesta är mest kända för sina minneskort, usb-minnen och ramminnen. På några få år har HyperX producerat en stor mängd möss, tangentbord och hörlurar för framför allt datorspelare.

Företagets senaste mus, Pulsefire FPS Pro, hör också hemma i spelfacket, men den fungerar minst lika bra för allt annat datorarbete också.

Musen är inte absolut symmetrisk, men med lite god vilja fungerar den även för vänsterhänta. Nackdelen i det fallet är att sidoknapparna är lite svåra att nå. I höger hand passar den desto bättre och den glider på plats med största lätthet. Den är lätt böjd och av någon anledning håller man musen lite snett. Det känns dock helt okej och det tycks faktiskt som om axlarna belastas lite mindre när handen har den ställningen.

Båda sidorna är klädda med gummi som gör att man får ett ovanligt bra och fast grepp om musen.

Programmet Ngenuity som hämtas från HyperX hemsida används för alla inställningar som går att göra med musen. Det är inte särskilt kul att jobba med, men visst fungerar det. Det går till exempel att ända känslighet och färgerna i såväl mushjulet som logotypen.


+ Fin passform
+ Säkert grepp
Trist program


HyperX Pulsefire FPS Pro finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om HyperX Pulsefire FPS Pro

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

HyperX Pulsefire FPS Pro är en utmärkt mus, men det finns bättre alternativ i prisklassen.

Specifikationer

Märke
HyperX
Kabel/trådlös
Kabel
Anslutning
Usb
Antal knappar
6
Kabellängd
1,8 meter
Mått
128 x 71 x 42 mm
Vikt
95 gram
Sensor
16 000 cpi