Du kan hvile tommelfingeren på "hylden" til venstre, når du bruger musen.

HP 935 Creator Wireless Mouse

HP 935 Creator känns skön i handen och det är enkelt att anpassa musens knappar med nya funktioner.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Hewlett Packard (HP)
8.5

HP är kanske inte mest kända för att tillverka datormöss, men den stora datortillverkaren har faktiskt lyckats ganska bra med sin nya trådlösa mus HP 935 Creator.

Det är en välväxt mus som är både hög och bred. Den påminner en hel del om en av Logitechs ergonomiska möss, eftersom HP 934 Creator både har en liten hylla för tummen och ett supersnabbt mushjul som kan lutas åt sidorna och på så sätt fungera som ett par extra knappar. Det snabba mushjulet kan ställas om till att rulla i knarrande steg istället för steglöst, men knappen som växlar mellan de två alternativen är ganska lös.

Musen passar bra för mellanstora och stora händer. Dessutom kan knapparna vara aningen svåra att nå om du har korta fingrar. Musen har totalt tio knappar, och sju av dessa kan programmeras med de funktioner du behöver.

Den trådlösa musen kan paras ihop med tre olika enheter, som du sedan kan växla mellan genom att trycka på en knapp på musen. Anslutningen upprättas via Bluetooth eller via den trådlösa USB-adapter som medföljer. I teorin borde adaptern kunna ge en snabbare och stabilare anslutning mellan mus och dator än Bluetooth, men vi kunde inte märka någon som helst skillnad. För de flesta borde Bluetooth-anslutningen bli självklara valet, inte minst eftersom den drar mindre batteri. Om du vill ta med dig musen kan adaptern gömmas undan i ett hålrum under musen.

Inställningsprogrammet är enkelt och överskådligt, och har praktiska funktioner som möjligheten att skapa och spara separata inställningar för olika Windows-program.


+ Kan anslutas till tre enheter samtidigt

+ Ligger skönt i handen

– Lös omkopplarknapp

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

HP 935 Creator känns skön i handen och det är enkelt att anpassa musens knappar med nya funktioner.

Specifikationer

Märke
Hewlett Packard (HP)
Kabel/trådlös
Trådlös
Anslutning
USB-C
Antal knappar
10
Kabellängd
1,8 m
Mått
6,33 x 11,5 x 3,62 cm
Vikt
130 g
Sensor
3000 DPI