Musen er symmetrisk bortset fra to knapper på venstre side.

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition

Med sina 54 gram är ROG Harpe Ace en av världens lättaste möss.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Asus
8.6

Musen ROG Harpe Ace känns så otroligt lätt att vårt första intryck var att ASUS måste ha glömt att montera elektroniken inuti musens plastskal. Lyckligtvis visar det sig att så inte var fallet.

Den otroligt lätta musen glider lätt över musmattan och det ligger teflontassar i kartongen som du kan fästa under musen om du vill ha ännu lägre friktion. Musen är låg och smal och ligger bra i små till medelstora händer. Om du har en stor hand kommer handen att vila mer på bordet än ovanpå musen, vilket gör det lite svårare och mer obekvämt att hantera den.

Mushjulet rör sig lite trögt. Det fungerar dock som det ska och det är lätt att känna de små hacken när du använder det. Hjulet är också den enda delen av musen som är utrustad med LED-ljus.

På musens vänstra sida finns det två extra knappar som inte håller samma kvalitet som de primära knapparna på ovansidan.

Den trådlösa anslutningen till datorn kan åstadkommas med en USB-mottagare som kan gömmas i ett litet fack längst ned på musen ifall du ska ta med den på en resa. Det medföljer även en väldigt lång kabel och du väljer med ett skjutreglage längst ned på musen om du vill använda den med kabeln, USB-mottagaren eller Bluetooth.


+ Fjäderlätt

+ Låg friktion

– Väldigt dyr

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Med sina 54 gram är ROG Harpe Ace en av världens lättaste möss.

Specifikationer

Märke
Asus
Kabel/trådlös
Trådlös och kabel
Anslutning
USB-adapter
Antal knappar
5
Kabellängd
2 m
Mått
12,8 x 6,3 x 4 cm
Vikt
54 g
Sensor
36.000 DPI