Test av Acer Predator Cestus 500

Acer Predator Cestus 500

En mus med extrema inställningar

av #Mus #Acer
8.7

Acers nya mus Predator Cestus 500 är som hämtad från framtiden med sina kantiga former och färgat ljus, som kan ställas in via drivrutinerna i datorn. Det som dock får Acers mus att stå ut är att den kan justeras på otroligt många sätt för att bli precis som man vill ha den.

Den fungerar lika bra i höger som i vänster hand och har därför knappar på båda sidorna. Sidorna kan för övrigt bytas ut från den normala platta ytan till en mer böjd som ger stöd för fingret och tummen. Sidorna sitter fast med magneter och är därför enkla att byta ut. De sitter dock ordentligt fast och riskerar inte att lossna hur som helst.

På undersidan finns det två knappar för att ändra hur känsliga klickknapparna ska vara – alltså hur hårt man måste trycka. Under mushjulet finns det en dpi-knapp för att ändra hur snabbt pekaren rör sig. Här finns det hela sju nivåer, från långsamt till fullständigt bångstyrigt. Tack vare alla dessa inställningar går det att anpassa musen precis som man vill ha den.

Cestus 500 är dock ganska liten. Flera på redaktionen tycker att den är för liten. Detta är förstås högst individuellt, därför rekommenderar vi att du om möjligt provar den innan du slår till.


+ Många fysiska inställningar
+ Justerbara knappar
Ganska liten


Acer Predator Cestus 500 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Acer Predator Cestus 500

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En fantastisk mus för dig som vill skräddarsy din mus in i minsta detalj. Den är dock ganska liten, så försök testa den först.

Specifikationer

Märke
Acer
Kabel/trådlös
Kabel
Anslutning
Usb
Antal knappar
8
Kabellängd
1,8 m
Mått
40 x 96 x 124 mm
Sensor
Optisk, 7200 dpi