Alt er holdt i samme kulør i headsettet. Du kan vælge mellem rød, sort, hvid og grøn.

Urbanista Miami

Urbanista Miami ger dig väl genomtänkt design och bra ljud med aktiv brusreducering till konkurrenskraftigt pris.

av Morten Skeldal Østergaard #Hörlurar och headset #Urbanista
9.0

Allt går i samma iögonfallande färg i headsetet Miami från Urbanista. Dessutom får du bra ljud med aktiv brusreducering till vettigt pris.

Brusreduceringen fungerar bra. Vi hade inte möjlighet att ta med Urbanista Miami på en flygtur, men headsetet tog effektivt bort bruset från en skramlande värmepump när vi ställde oss precis bredvid den. Brusreduceringen ger dock ett svagt bakgrundssus i ljudet när den är påslagen.

Ljudkvaliteten är annars bra för nästan alla typer av musik. Vi uppfattade bara några små problem i bastung musik, där basen mycket väl kunde bli en smula grötig och otydlig.

Hörselkåporna är inte så stora, så om dina öron är större än genomsnittet kan de isolerande kuddarna trycka mot kanten av öronen. Du kan styra volymen och brusreduceringen med små knappar i botten av hörlurarna, och det sitter även en liten sensor i den ena öronkåpan så att headsetet känner när du tar av det och automatiskt pausar musiken.

Den inbyggda mikrofonen fungerar bra för telefonsamtal och den vi talade med hade faktiskt svårt att skilja på ljudet från headsetet och vår testtelefon. Urbanista utlovar upp till 40 timmars batteritid med brusreduceringen påslagen.

Vi använde headsetet några timmar varje dag under ett par veckor, och vår redovisning visade en batteritid på gott och väl 30 timmar. I den ena kåpan sitter ett hörlursuttag så att du kan ansluta headsetet till en dator eller till telefonen med en sladd. På så sätt är du inte beroende av att headsetet är laddat, men i gengäld får du klara dig utan den aktiva brusreduceringen.

 


+ Bra ljud

+ Väl genomtänkt design

– Lite sus vid brusreducering

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Urbanista Miami ger dig väl genomtänkt design och bra ljud med aktiv brusreducering till konkurrenskraftigt pris.

Specifikationer

Märke
Urbanista
Frekvensområde
20 Hz - 20 kHz
Batteritid
40 timer med aktiv støjreduktion
Anslutning
Bluetooth 5.0
Vikt
222 gram