Test av Sony Sport WF-SP700N

Sony Sport WF-SP700N

Sony Sport WF-SP700N låter fantastiskt, men inte tillräckligt länge

av #Hörlurar och headset #Sony
7.8

Trådlösa hörlurar blir allt populärare ju fler telefontillverkare som tar bort hörlursuttagen i sina mobiltelefoner. När de flesta dessutom föredrar små hörlurar som stoppas in i örat, är det upplagt för succé när dessa två funktioner kombineras.

Det är precis vad Sony har gjort med Sport WF-SP700N. Det är ett litet headset av öronproppstyp som fokuserar på bra ljud. De låter riktigt bra och Sony har till och med lyckats med basljudet. Visserligen går det att få bättre ljud för samma pengar om man väljer kabelanslutna hörlurar, men trådlöst är alltid trevligt.

Lurarna sitter bra fast i öronen och de är sköna att bära länge. De kan dock vara lite krångliga att få på plats. Den lilla gummipiggen håller fast lurarna genom att spänna fast dem mot innerörat. Det fungerar riktigt bra när lurarna väl är på plats. Det är bara lite pyssligt att få till det.

Hörlurarna levereras i ett hårt fodral som även fungerar som extrabatteri med två uppladdningar à tre timmar. För en storförbrukare av musik kan den korta batteritiden vara ett rejält problem. Den som bara använder hörlurar ett par timmar åt gången är att gratulera, men för oss andra är batteritiden för dålig.

En liten bonus är att Sony WF-SP700N har brusreducering. Det är härligt, men hör fungerar det inte lika effektivt som i många andra headset.


+ Bra ljud
+ Fin passform
Dålig batteritid
Svåra att sätta i


Sony Sport WF-SP700N finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Sony Sport WF-SP700N

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Vill du lyssna på musik i tre timmar om dagen är Sony Sport WF-SP700N ett riktigt bra val om du vill att det ska låta bra.

Specifikationer

Märke
Sony
Batteritid
3 timmar
Anslutning
Bluetooth