Skullcandy Crusher Wireless

Heltäckande trådlösa hörlurar som är ovanligt smidiga. Kraftfull betoning på basljud.

av Markus Dahlberg #Hörlurar och headset #Skullcandy
8.0

Det är lätt att tycka om Skullcandys trådlösa hörlurar Crusher Wireless. De känns ovanligt gedigna och formgivningen är stram med på ovansidan tygklätt huvudband och öronkåpor med läderimitation. Vår grå modell är om inte snygg, så rätt fräck.

Det är främst två saker som Skullcandy framhåller om Crusher Wireless: batteritiden och basljudet. I båda fallen håller de vad de lovar. Batteritiden är imponerande 40 timmar och under vårt test har vi använt lurarna veckovis utan att behöva ladda dem. Det är befriande härligt. Och basljudet kan ingen klaga på. En unik funktion är skjutreglaget på den vänstra kåpan för att ställa in basnivån. Det fungerar. Crusher kan leverera så mycket bas att lurarna nästan vibrerar.

Just basfokuset är en av de två saker som vi har att klaga på. Den samlade ljudbilden är något luddig och tämligen enkel. Både diskant och mellanregister får inte utrymme att leva ut, vilket påverkar musiken. Dessa lurar är å andra sidan inte avsedda för finlir tillsammans med Schubert. De här hemma på bussen med AC/DC eller någon superhjältefilm på hög volym. Då finns det inget att klaga på.

Förutom ovan nämnda skjutreglage finns det bara tre knappar: plus, minus och mitt emellan. Med mittenknappen startas lurarna och hålls den intryckt i fem sekunder startar parningen. Samma knapp används för att starta/stoppa musiken och svara på samtal. Med plus- och minus-knapparna justeras förstås volymen och hålls de nedtryckta i tre sekunder byts låt. De sitter mycket lätt åtkomliga på höger kåpa och är stora nog för att fingrarna ska hitta dem utan att man behöver titta efter. Crusher är utan jämförelse de mest lättstyrda hörlurar jag har testat.

Den andra anmärkningen rör huvudbandet som är lite för litet för undertecknad som har 60 i hattstorlek. Även om jag drar isär lurarna så mycket det går stramar bandet över huvudet och det är precis så att jag kan använda dem. Något liknande känner jag inte igen från andra hörlurar.

Detta till trots gillar jag Crusher. Kåporna är mjuka och sköna. Lurarna är otroligt enkla att styra och batteritiden är fantastisk.


+ Snygga
+ Välbyggda
+ Lätt att hantera
Luddigt ljud


Skullcandy Crusher Wireless finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Crusher Wireless

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Ett par härligt robusta trådlösa hörlurar som täcker hela örat. Väl mycket bas, medan diskant och mellanregister är lite för dova.

Specifikationer

Märke
Skullcandy
Batteritid
40 timmar
Kabellängd
1,2 m
Anslutning
3,5 mm telepropp, micro-usb
Vikt
292 g
Övrigt
Förvaringspåse