Sandberg Bluetooth Earbuds + Powerbank

Sandbergs trådlösa hörlurar låter bra och sitter skönt. När de fungerar.

av Mikkel Jacobsen #Hörlurar och headset #Sandberg
3.0

Om vi börjar med de goda nyheterna, så låter Sandbergs små trådlösa hörlurar riktigt bra. Ljudet får bra tyngd och ljudbilden är tydlig. Kombinerat med att de sitter bra och är sköna att ha i öronen får vi en ljudupplevelse som är trevlig.

Öronpropparna förvaras praktiskt i ett batteri där de klickas fast i var sitt hål och trycks ned så att de inte lossnar. Batteriet har en kapacitet på 2 100 milliamperetimmar och fungerar även som laddare till andra enheter. Det finns en usb-port som laddar till exempel telefonen samtidigt som lurarna laddas.

Hörlurarna ansluts via Bluetooth, något som tyvärr är ganska krångligt. Knappar ska hållas nedtryckta medan blinkande lysdioder ska tolkas samtidigt som parningen med mobilen sker. Ofta krävs det ett par försök innan det fungerar och det hela känns mer än lovligt pilligt. Det krävs viss jonglering med elektroniken från hand till hand och lite tur att få till det med kalla fingrar i väntan på bussen.

Under testet tappade ofta den ena luren kontakten med telefonen under några sekunder åt gången innan den till slut lade av helt. Den visade livstecken när den satt i laddaren, men någon kontakt med telefonen fick den aldrig mer. Vi testade flera exemplar med samma fel.

Sandberg Bluetooth Earbuds + Powerbank finns att köpa här direkt från Sandberg


+ Sitter bra
+ Fint ljud
Tappar kontakten
Svåra att styra

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Poäng för komfort och ljudkvalitet, men helheten borde vara betydligt bättre med tanke på priset.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Frekvensområde
2.4 GHz-2.4835 GHz
Batteritid
3 timmar
Anslutning
Bluetooth