Test av Sandberg Studio Pro Microphone

Sandberg Studio Pro Microphone

Sandberg Studio Pro Microphone är en utmärkt mikrofon för alla som vill ha ypperligt mikrofonljud i spel eller vid chattsamtal.

av #Hörlurar och headset #Samsung
8.1

Den som spelar in YouTube-videor eller pratar i Skype med långväga vänner är betjänt av bra röstinspelningsmöjligheter. Då är Sandberg Studio Pro Microphone värd en titt.

Mikrofonen marknadsförs för såväl e-sportare som videoproducenter. Den är optimerad för avancerade ändamål, men fungerar lika bra för alla andra som vill spela in sin röst med datorn.

En stor fördel för oss vanliga användare är att den är så enkelt att ansluta och använda. Det är bara att packa upp den och ansluta den till datorn via usb, så är man i gång.

Den som aldrig har använt en fristående mikrofon tidigare, utan bara är van vid det ljud som mikrofonen i ett headset ger, märker hur stora skillnaderna är. Ljudet är riktigt klart, samtidigt som omgivande ljud i hög grad elimineras. Vi provar till och med att spela in musik med mikrofonen och det är överraskande hur hög ljudkvaliteten och detaljrikedomen är.

Sandbergs mikrofon andas professionalitet, vilket också avspeglas i priset. För en tusenlapp går det att få ett bra headset med utmärkt ljud och inbyggd mikrofon. Det går inte att komma undan att Sandberg Studio Pro Microphone bara är något för ljudälskare som vill ha något speciellt.


+ Klart ljud
+ Enkel att använda
Förhållandevis dyr


Sandberg Studio Pro Microphone finns att köpa direkt från Sandberg

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Behöver du en ny mikrofon är Studio Pro Microphone ett bra val. Priset är högt men ljudet är näst intill av studiokvalitet.

Specifikationer

Märke
Samsung
Frekvensområde
50 – 18 000Hz
Anslutning
Usb
Vikt
0,7 kg
Övrigt
Uni directional