Test av Plantronics Voyager 8200 UC

Plantronics Voyager 8200 UC

Voyager 8200 UC är ett trådlöst headset med bra ljud och brusreducering.

av #Hörlurar och headset #Plantronics
8.8

Plantronics Voyager 8200 UC är ett trådlöst headset av sluten typ, det vill säga att kåporna omsluter öronen. Även om kåporna är ganska små och lurarna sitter ganska hårt runt huvudet är de bekväma även under längre stunder.

Ljudkvaliteten är riktigt bra för ett trådlöst headset, men så mycket bas får vi inte.

Plantronics har byggt ett headset som ska passa i de flesta sammanhang. Således kan det anslutas med vanlig hörlurssladd, via Bluetooth eller via den trådlösa usb-mottagare som följer med. Tack vare sladden fungerar 8200 UC som vilka hörlurar som helst om strömmen tar slut i lurarna. Det händer dock sällan eftersom batteritiden är goda 24 timmar.

Det finns inbyggd brusreducering som aktiveras med en knapp på vänster kåpa. Det är perfekt för att slippa störas av brummet på bussen, flyget eller tåget. Den inbyggda mikrofonen är riktigt bra och ljudet är klart och rent.

Priset är dock i överkant. Särskilt som det finns andra hörlurar som löser brusreduceringen bättre. Plantronics starka sida är headsetfunktionen och är den viktig kan det vara värt att ta en titt på 8200 UC.


+ Bra ljud
+ Lång batteritid
+ Överraskande bra mikrofon
Dyra


Plantronics Voyager 8200 UC finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Plantronics Voyager 8200 UC

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ett riktigt bra trådlöst headset ned bra ljud och en mycket fin mikrofon. Priset är saftigt, men kvaliteten är därefter.

Specifikationer

Märke
Plantronics
Batteritid
24 timmar
Anslutning
Bluetooth, telepropp, usb
Vikt
289 gram