Test av Plantronics Voyager 6200UC

Plantronics Voyager 6200 UC

Plantronics Voyager 6200 UC är ett modernt Bluetooth-headset med aktiv brusreducering.

av #Hörlurar och headset #Plantronics
7.2

På papperet har Plantronics utvecklat ett tekniskt headsetvidunder, något annat är förstås inte att vänta med hänsyn till priset. Voyager 6200 UC är ett Bluetooth-headset med modern design. De två öronpropparna är förbundna med en båge som ligger runt nacken.

Bågen, eller nackremmen som Plantronics kallar den, har flera syften. I ändarna sitter det mikrofoner som på det sättet hamnar närmare munnen. Det får också plats ett större batteri som ger längre driftstid. En specialare är att bågen vibrerar när det ringer eller kommer ett meddelande. Det är inte alls dumt. Slutligen hjälper bågen till att hålla hörlurarna på plats genom att avlasta dem all tyngd.

Även om ljudet i öronpropparna är tydligt och bra är det mikrofonerna som är headsetets främsta styrka. Det sitter totalt fyra mikrofoner i bågen för att fånga upp rösten när man pratar och som en del i den aktiva brusreduceringen. Även vid relativt mycket bakgrundsljud filtreras rösten fram och den man pratar med i telefon hör klart och tydligt vad man säger. Brusreduceringen däremot fungerar sådär. Headsetet tycks ha svårt att trolla bort högre toner.

Voyager 6200 UC kan paras ihop med åtta enheter via Bluetooth, varav två samtidigt. Plantronics utlovar en taltid på nio timmar och en lyssningstid på 16 timmar.


+ Hd-ljud
+ Brusreducering
Otroligt dyrt


Plantronics Voyager 6200 UC finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Plantronics Voyager 6200 UC

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Plantronics Voyager 6200 UC är ett trevligt headset med bra ljud. Men det är för dyrt.

Specifikationer

Märke
Plantronics
Frekvensområde
20 - 20 000 hertz
Batteritid
9 / 16 timmar (tal / ljud)
Anslutning
Bluetooth
Vikt
56 gram