Plantronics Voyager 3240 är ett stiltrent headset som levereras med ett litet laddningsetui som ger tio timmars extra batteritid

Plantronics Voyager 3240

Plantronics nya headset bjuder på bra ljud och många funktioner.

av #Hörlurar och headset #Plantronics
7.5

Plantronics Voyager 3240 är ett trådlöst headset med mycket hög ljudkvalitet. Tack vare tre mikrofoner och avancerad teknik som begränsar bakgrundsljud går det att prata i telefon även i bullriga miljöer.

Hörluren är av öronproppstyp vilket innebär att den trycks på plats i innerörat. Många upplever att denna typ av lurar inte sitter fast ordentligt. Plantronics försöker lösa det med en lite silikonbåge som fästs runt örat. Det följer även med tre silikonproppar i olika storlekar.

Många funktioner
Det finns en app att hämta för att skräddarsy funktionerna i headsetet, till exempel om det ska autosvara på inkommande samtal, vilket språk det ska tala eller om det ska läsa upp vem det är som ringer. Det går även att spela upp ett ljud i headsetet så att man lättare hittar det om det glöms bort i någon ficka.

Plantronics utlovar sex timmars samtalstid och hela 16 timmar om man använder det lilla etuiet som även innehåller ett batteri.

Priset är dock tokigt högt. 1  700 kronor för ett headset är att ta i.


+ Hög ljudkvalitet
+ Bullerdämpning
+ Lång batteritid
Dyrt


Plantronics Voyager 3240 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Plantronics Voyager 3240

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Dryga 1700 kronor är mycket pengar, men det är vad det bästa ljudet från ett litet Bluetooth-headset kostar. Dessutom får vi många funktioner i appen Plantronics Hub.

Specifikationer

Märke
Plantronics
Batteritid
6 timmar (tal), 7 dagar (passning)
Kabellängd
Trådlös
Vikt
9 gram
Övrigt
Bullerdämpning, etui med laddning, tre proppar i olika storlekar