Den tilhørende opladeræske er ligesom høretelefonerne vandafvisende og kan lynhurtigt oplade dine høretelefoner.

OnePlus Buds Pro

OnePlus Buds Pro levererar brusreducering och ljuduppspelning till ett förhållandevis bra pris.

av Martin Lorentsen #Hörlurar och headset #OnePlus
9.0

Behöver du ett par brusreducerande hörlurar? Då kan OnePlus Buds Pro mycket väl vara lösningen.

OnePlus Buds Pro har tre olika brusreducerande lägen: Svag, Smart och Extrem. Har du det extrema läget aktiverat kan du ställa dig vid en kraftigt trafikerad väg och i stort sett inte höra något ljud alls. Om du sätter på musik är det bara den du hör. Befinner du dig i lugnare miljö blir det helt tyst när du sätter i One- Plus Buds Pro i öronen. Därför är det en bra idé att använda Smart-läget som per automatik anpassar brusreduceringen efter hur mycket ljud du är omgiven av.

Med aktiverad brusreducering finns det inget bakgrundsbrus. Istället känns hörlurarna som öronproppar som stänger ute alla ljud, vilket kan vara obehagligt för vissa. Även de inbyggda mikrofonerna har brusreducering, så även om du står i högljudda miljöer och pratar i mobilen kan personen i andra änden höra dig klart och tydligt.

För att kunna växla mellan de olika brusreduceringslägena kräver OnePlus Buds Pro en tillhörande app som heter Hey Melody, om du inte har en OnePlus-mobil. Har du däremot en mobil från OnePlus kan du justera lurarna i mobilinställningarna. Hey Melody-appen erbjuder dessutom möjligheter att anpassa ljudet så att det passar din hörsel perfekt. Allt kan naturligtvis också styras genom att trycka på själva hörlurarna, men vi hade lite svårt att träffa rätt ställen och därmed få dem att samarbeta och göra som vi ville.


+ Imponerande brusreducering

+ Bra ljud

+ Många funktioner

– Besvärliga att styra

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

OnePlus Buds Pro levererar brusreducering och ljuduppspelning till ett förhållandevis bra pris.

Specifikationer

Märke
OnePlus
Frekvensområde
20Hz - 20.000 Hz
Batteritid
Op til 38 timer
Anslutning
Bluetooth 5.2
Vikt
4,35 gram